Този сайт използва бисквитки (Cookies). Ако продължите да използвате сайта приемаме, че сте съгласни с използването на бисквитки. Научете повече за тях и се запознайте с политиката ни за защита на личните Ви данни тук

Политика за поверителност

Защита на личните данни


Магазинът се задължава да обработва и съхранява личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че Магазинът има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За целта е необходимо получаването на следните лични данни на Потребителя:
- име и фамилия
- e-mail
- телефон за връзка
- адрес за фактура и доставка
- пощенски код
Магазинът приема и обявява на сайта си Политика за защита на личните данни, като се задължава да ги използва в съответствие с приложимото право. 


Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.
Потребителският профил може да бъде изтрит от системата на Магазина заедно с прилежащите към него данни при изрично желание от страна на Потребителя, като данните, предоставени от него ще бъдат съхранени и обработвани в съответствие с Политиката за защита на личните данни на Магазина и приложимото право.


В случай, че за регистрация на Потребителя за ползване на услугата се използва профил в уеб социални мрежи или други мрежи, страна по договора е лицето, което е титуляр на използвания за регистрацията профил в съответната социална или друга мрежа. В този случай Магазинът има право на достъп до данните, необходими за идентифициране на Потребителяв съответната социална или друга мрежа.


Във всеки момент преди, по време или след предоставяне на услугата, Магазинътима право да изисква от Потребителя да се легитимира и да удостовери достоверността на всяко едно от обявените по време на регистрацията обстоятелства и лични данни